Verzending

Verzenden

Ferivan Modelbouw verzendt verzekerde pakketten met de Belgische Post. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht. De Klant bevestigt dat het leveringsadres opgegeven in het elektronisch bestelformulier op de website van Ferivan Modelbouw correct is. Ferivan Modelbouw is niet verantwoordelijk voor een foutieve levering indien dit veroorzaakt werd door het foutief opgeven van het leveringsadres door de Klant.
De Klant is gehouden, indien het pakket niet bij hem kon geleverd worden wegens afwezigheid, het pakket af te halen bij het afhaalpunt waar het pakket ter beschikking ligt. Indien de klant zijn pakket NIET afgehaald heeft en de transport firma deze dient terug te sturen zullen de kosten van terugsturen afgetrokken worden van de mogelijke terugbetaling. Indien de klant meermaals nalaat zijn bestellingen af te halen heeft Ferivan Modelbouw het recht toekomstige bestellingen te weigeren. 

Gezien de geringe voorraad kan een artikel bij bestelling niet voorradig zijn. Ferivan Modelbouw zal alles in het werk stellen om de bestelde artikelen zo snel mogelijk te leveren. De uiteindelijke levertijd is mede afhankelijk van de gekozen transportfirma, welke voor de aflevering bij de Klant instaat.

Verzending kan gebeuren naar een thuisadres of, indien beschikbaar, een afhaalpunt.

  • De verzendkosten voor België bedragen € 8,- (€ 3,- voor kleine onderdelen)
  • Verzenden naar Nederland kost € 19,- (€ 6,- voor kleine onderdelen).
  • Verzenden naar Duitsland kost € 19,- (€ 6,- voor kleine onderdelen).
  • Verzenden naar Frankrijk kost € 19,- (€ 6,- voor kleine onderdelen).
  • Verzenden naar Groot-Britannië kost € 36,- (€ 12,- voor kleine onderdelen)
  • Verzendkosten voor andere landen zijn op aanvraag.

Afhalen

Afhaling is enkel mogelijk na afspraak.

Retourneren

Indien de Klant bij ontvangst van zijn pakket vaststelt dat het pakket niet de produkten bevat welke hij besteld had dient hij dit te melden aan Ferivan Modelbouw per Mail/Brief/Fax.
Indien de producten beschadigd zijn door de transport firma, dan komt Ferivan Modelbouw enkel tussen indien deze een verzekerde verzending was. U dient binnen de 2 werkdagen na ontvangst Ferivan Modelbouw te contacteren en een foto te nemen van de beschadigde levering.
Indien de producten beschadigd zijn en onder garantie hersteld dienen te worden, dan dient de Klant dit te melden aan Ferivan Modelbouw per Mail/Brief/Fax alvorens deze terug te sturen.
Alle verzendkosten gepaard gaande met een retourzending en een eventuele vervangende zending volgend op de retourzending zijn steeds ten laste van de Klant.